Werken bij

 

Werken bij Visscher-Caravelle betekent werken in een internationale en dynamische context.
Voor Visscher-Caravelle zijn de medewerkers het meest waardevolle kapitaal. En dat wat je waardevol vindt, daar ben je zuinig op en daar investeer je in. Dit is in een notendop de visie van de organisatie aangaande het personeelsbeleid. Werken bij Visscher-Caravelle moet dan ook meer zijn dan alleen een inkomen genereren. Talentgericht werken, werken in multidisciplinaire teams, omgaan met cultuur verschillen, vrijheid krijgen en verantwoordelijkheid nemen, dit alles draagt bij aan persoonlijke ontwikkeling en dat is wat de organisatie belangrijk vindt.

De visie van de organisatie bij het aantrekken van nieuwe medewerkers is “de juiste mensen aan boord krijgen”.
Het is belangrijk dat nieuwe medewerkers niet alleen capabel zijn voor de taken en verantwoordelijkheden die ze gaan krijgen. Het is ook belangrijk dat ze een positieve bijdrage kunnen leveren aan de bestaande bedrijfscultuur. Karakter en Competentie moeten dan ook in balans zijn.

Als wereldwijde leverancier binnen de automotive, trainen we onze medewerkers, geven wij onze medewerkers persoonlijke aandacht en zijn wij samen aan het werk om onze klanten optimaal te bedienen en te voorzien van de juiste producten, op de juiste plaats en op de juiste tijd.

Aanvullende informatie: Global Grievance Mechanism Policy (EN) en Gegevensbescherming werving en selectie

Geïnteresseerd in een baan bij Visscher-Caravelle?